HH_Logo

 

Hvem kan få en hund?


Hvad kræves der?

Vor hensigt er, at alle mennesker uanset alder, der kan være berettiget til en hund i de kategorier vi uddanner hunde i, vil kunne ansøge om at få en gratis Handihund. Med andre ord: Kan man få glæde af en hund i sin dagligdag og er man villig til at påtage sig ansvaret og er i stand til at medvirke i træningen, kan man komme i betragtning til at få en service, social eller epilepsi-hund.

I imidlertid har vi ikke på nuværende tidspunkt sponsorer nok til at efterkomme alle ansøger efter ovenstående princip.
Vi kan derfor p.t. ikke tilbyde dig en gratis hund, og du er derfor nød til selv at forestå den økonomiske udgift, eller kikke efter sponsorer, legater eller andre finansieringsmuligheder.

Du skal som sagt desuden være indstillet på, selv at blive uddannet som speciel hundeejer, da hundens behov også skal tilgodeses for at fungere optimalt, samt medvirke i træningen af hunden. Denne spændende og interessante uddannelse, bliver varetaget af din private Dansk Dyreinstitut instruktør.

Ansøgning

Kunne du tænke dig at komme i betragtning, så send os en mail, hvor du beskriver dig selv, din dagligdag og omgangskreds.
Du skal som sagt være indstillet på selv at blive uddannet som speciel hundeejer, da anvendelsen af f.eks. en servicehund kræver et stort samarbejde mellem bruger og hund.
Vi vil kontakte dig efter modtagelsen af din ansøgning, for eventuelt at få uddybet spørgsmål, samt informere dig om hvornår du vil kunne forvente at påbegynde dit samarbejde med HandiHund.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

H_logo Forside | Om os | Kontakt os | ©2005 HandiHund